Všichni prezidentští kandidáti se představí na TV Pětka

TV Pětka - logo

TV Pětka sice startuje až v pondělí 15. října, ale již nyní láká na netradiční formu interaktivní talkshow s prezidentskými kandidáty. První přímý přenos můžete sledovat hned druhý vysílací den této nové televize. Pořad moderuje Petr Skočdopole. V prvním týdnu se představí Přemysl Sobotka, Jan Fišer, Miloš Zeman a Jana Bobošíková.

 

 

 

Nová česká prima televize Pětka, která zahájí vysílání už toto pondělí 15. října ve 20:00, přinese kromě již avizovaných zábavných formátů vlastní tvorby i živou interaktivní talkshow s prezidentskými kandidáty. První přímý přenos budou diváci TV Pětka sledovat již v úterý 16. října v 19:00.

 

Tvůrci talkshow Volejte prezidentovi budou sami diváci, kteří v přímém přenosu konfrontují všechny současné kandidáty na prezidenta České republiky. „Chceme dát divákům možnost přímého kontaktu s prezidentskými kandidáty. V našem studiu se v průběhu podzimu vystřídají všichni avizovaní kandidáti,“ prozradil Jiří Haramul, šéf marketingu TV Pětka.

 

„Jako prvního již v úterý 16. října, tedy den po zahájení vysílání, přivítáme ve studiu pana Přemysla Sobotku, následující podvečer bude hostem pořadu Jan Fišer, ve čtvrtek budou diváci kontaktovat Miloše Zemana a první týden vysílání uzavře Jana Bobošíková,“ dodal Haramul.

 

Kdo mluví pravdu a kdo mlátí prázdnou slámu? Kdo si hraje na Dalajlámu a kdo nemá všech pět pohromadě? V přímé konfrontaci s prezidentskými kandidáty budou diváci každý všední podvečer na Pětce. Padesátiminutovým pořadem provede novinář Petr Skočdopole.

 

 

Kateřina Kotalová

 




Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TOPlist