VOYO nabídne filmy a seriály z dílny hollywoodského studia SONY Pictures

VOYO.cz

Jako první videoportál v České republice nabídne VOYO svým předplatitelům filmy a seriály z dílny hollywoodského studia SONY Pictures. Tituly budou přibývat v průběhu následujících třech let, tento rok uživatele VOYO čeká 168 filmů a 626 epizod seriálů. První tituly diváci na VOYO najdou již 1. dubna.

 

 

 

VOYO nabídne svým divákům největší filmové hity od roku 2009 až k ikonickým titulům filmografie, které patří dlouhodobě k těm nejoblíbenějším. Týdně na VOYO přibude až sedm filmů od SONY Pictures, v rámci prvního roku spolupráce to znamená více než tři sta hodin filmové zábavy, například snímky Muži v černém, Spiderman, Andělé a démoni a desítky dalších.

 

Na novinky se mohou těšit i příznivci seriálů. Do knihovny přibudou oblíbené seriálové klasiky jako Ženatý se závazky, Tudorovci, Perníkový táta nebo v zahraničí velmi populární Community (Zpátky do školy) nebo Last Resort (Poslední základna). Přibývat budou i nejaktuálnější zahraniční seriály, z nichž některé VOYO uvede krátce po odvysílání epizody v USA v originálním znění s českými titulky.

 

„Uzavření kontraktu se SONY Pictures je pro nás dalším krokem v naší snaze nabídnout uživatelům co nejatraktivnější obsah. V nabídce filmů a seriálů, které jsme touto dohodou získali, si to své určitě najde každý, žánrový rozsah je opravdu široký. Primárně chceme novým obsahem oslovit filmové fanoušky a uživatele s dětmi, mezi filmy a seriály je i několik dětských titulů. Věříme, že především možnost sledovat současné seriály v původním znění s titulky krátce po uvedení seriálu nebo dokonce jednotlivých epizod v USA, zaujme i seriálové nadšence. V tomto ohledu bude naše nabídka zcela unikátní,“ říká Petr Horák, ředitel placených služeb.

 

Filmy a seriály od SONY Pictures budou k dispozici předplatitelům na počítačích, v chytrých televizích i tabletech a chytrých telefonech s podporou iOS. V současnosti VOYO disponuje knihovnou s více než 1500 filmovými tituly a seriály z české i zahraniční produkce. V dubnu nabídka vzroste na více než 1800 titulů. Součástí obsahu VOYO jsou i pořady z dílny televize NOVA nebo televizní stanice v čele se sportovním kanálem NOVA Sport a filmovým VOYO Cinema.

 

Marie Fianová




Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TOPlist