TV Nova uvede premiérovou čtvrtou řadu Kriminálky Anděl už 31. srpna

TV Nova

TV Nova uvede na obrazovky premiérové díly čtvrté řady akčního kriminálního seriálu Kriminálka Anděl. Na nové epizody se mohou fanoušci vyšetřování případů podle skutečných událostí těšit vždy v neděli od 20.20.
Tým pražské mordparty, složený ze známých tváří Marka Taclíka, Davida Švehlíka, Heleny Dvořákové, Michala Novotného a Martina Stropnického, doplní dvě nové herečky.

 
 


 
 

Třetí řadu oblíbené kriminálky v premiéře průměrně sledovalo 29,62 % diváků u televizních obrazovek ve věku 15-54 let. Nová série přinese záhadné a dramatické příběhy, u jejichž tvorby se scenáristé nechali inspirovat reálnými zločiny. „Epizody premiérové řady přinesou nejen efektní akční scény, ale ukážou také detailní pohled na práci kriminalistů a produkčně i maskérky náročné záběry v řadě netradičních prostředí,“ prozrazuje zajímavé aspekty nové řady seriálu Alex Ruzek, ředitelka sekce pro program skupiny Nova.

 

Na diváky čekají i některé novinky. Tým pražské mordparty, složený ze známých tváří Marka Taclíka, Davida Švehlíka, Heleny Dvořákové, Michala Novotného a Martina Stropnického, doplní dvě nové herečky. V roli mladé kriminalistky Lídy Rysové se představí Jana Pidrmanová, Zlata Adamovská ztvární novou šéfovou oddělení, Věru Beránkovou. V epizodních rolích se v seriálu objeví také řada populárních herců, např. Václav Vydra, Dana Batulková, Ondřej Pavelka, Václav Kopta, Jakub Žáček a další.

 

První díl se zaměří na kriminalistku Janu Chládkovou (Helena Dvořáková), která v minulosti ve službě v terénu zastřelila drogově závislého a nyní se stala obětí únosu. Její kolegové, posílení o novou kriminalistku Lídu Rysovou, řeší, kdo se jí mohl mstít. Většina stop vede k letniční náboženské sektě. Kdo má únos skutečně na svědomí, to se diváci dozvědí už v neděli 31. srpna ve 20.20 na televizi Nova.

 

Martin Šnýdr




Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TOPlist