freeSAT rozšiřuje nabídku sportovních kanálů o SlovakSport TV1 HD

freeSAT

Od středy 15. ledna 2015 se mohou sportovní fanoušci mezi zákazníky satelitní televize freeSAT těšit na atraktivní sportovní pořady na kanálech SlovakSport TV1 a SlovakSport TV1 HD zaměřených především na slovenskou sportovní scénu.

 

 

 


 
 

Kanály SlovakSport TV1 a SlovakSport TV1 HD vysílají 24 hodin denně 7 dní v týdnu exkluzivní živé přenosy a záznamy národní hokejové a fotbalové ligy a basketbalových, volejbalových a házenkářských utkání. Věnují se i motoristickému sportu, golfu, boxu i některým méně rozšířeným sportům, jako florbal nebo hokejbal.

 

Program SlovakSport TV1 se opírá o profesionální komentátory, moderátory a redaktory a vedle sportovních přenosů nabízí také diskusní pořady, portréty sportovců, profily sportovišť a další zajímavosti a novinky ze světa sportu.

 

Na Slovensku bude SlovakSport TV1 nově k dispozici na kanálu č. 79 v rámci balíčku služeb freeSAT Plus a na kanálu č. 112 v kvalitě HD v balíčku freeSAT HD.
V České republice nahradí SlovakSport TV1 na kanálu č. 89 původní SlovakSport TV2 v balíčku freeSAT Plus a SlovakSport TV1 HD se objeví na kanálu č. 121 namísto SlovakSport TV2 HD v balíčku freeSAT HD.

 

Anika Stará




Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TOPlist