Podzim na Primě: nový seriál Přístav i kutilský pořad Ládi Hrušky

Prima TV

Vlajkovou lodí podzimního schématu skupiny Prima bude nový seriál Přístav. Nebude chybět ani druhá řada seriálu Vinaři, na obrazovky se vrátí i Zdeněk Pohlreich se svými úspěšnými pořady a novinkami budou například doku-reality z venkovského fotbalového prostředí Ano, trenére! nebo nový pořad Ládi Hrušky, který bude plný rad a vychytávek.

 



 

„Během podzimní sezony nabídneme divákům opravdu bohatou úrodu novinek. Na obrazovku spustíme seriál Přístav, pokračování oblíbeného komediálního seriálu Vinaři, ale i novinky, jako je například hobby pořad s Láďou Hruškou nebo Ano, trenére! s Františkem Strakou,“ říká Marek Singer, generální ředitel FTV Prima. „Soustředíme se také na nové projekty v online prostředí, připravili jsme unikátní aplikaci Prima Kvízy a začínáme s testováním interaktivních aplikací HbbTV,“ dodá Marek Singer.

 

Nový seriál Přístav přinese na české obrazovky vlnu svérázného vtipu a humoru. Ač přístav symbolizuje klid a pohodu, tu hlavní představitel Marek Skála (Martin Dejdar) zrovna neprožívá. Potřebuje nabrat nový vítr do plachet, proto změní kotviště i profesi a spolu s kamarádem zprovozní opuštěnou hospodu Přístav v chatové osadě Zátoka, která se stává průsečíkem rozdílných životů místních lidí. V hlavních rolích se objeví Martin Dejdar, Filip Blažek, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Kateřina Kaira Hrachovcová, Pavel Řezníček, Vanda Hybnerová a spousta dalších.

 

Podzim je doba vinobraní, a tak nemůže chybět kultovní komediální seriál Vinaři. Ani ve druhé sérii nebudou scházet oblíbené postavy, hlášky i komické situace. Prostředí seriálu se však tentokrát posouvá do atraktivních oblastí severních Čech, na scénu se tak dostávají nejen vinaři, ale i pivaři. Jak se celý děj zamotá, mohou diváci sledovat opět v neděli večer.

 

Sobotní večery budou od září patřit páté řadě show Česko Slovensko má talent. Do porotcovského křesla zasedne producent Jaro Slávik, zpěvačka Lucie Bílá, zpěvák a herec Jakub Prachař. Letošní novinkou je čtvrtý porotce, kterým bude slovenská herečka Diana Mórová.

 

Ve čtvrtek večer se na obrazovky už pošesté vrátí Zdeněk Pohlreich v premiérové řadě pořadu Ano, šéfe!, přísného šéfkuchaře diváci uvidí také v nedělní podvečer v kulinářské show Teď vaří šéf!. Všichni příznivci fotbalu se mohou těšit na originální reality show Ano, trenére! V té respektovaný trenér František Straka navštíví několik českých fotbalových klubů a pokusí se v nich zlepšit úroveň.

 

Senzací pro všechny kutily, chovatele, pěstitele a jiné nadšence bude nový hobby magazín Ládi Hrušky, který by měl navázat na oblíbený Receptář prima nápadů. Láďa osobně poradí, uvaří nebo navštíví zručné a šikovné lidi, kteří mu ukážou, jak na to. V podzimním schématu nebude chybět ani lifestylový pořad Adély a Dalibora Gondíkových Gondíci s. r. o. Nové recepty, připravené s láskou a vášní nabídne Karolína Kamberská v pořadu Karolína, domácí kuchařka.

 

V podzimní sezóně uzavřou svůj příběh dva oblíbené seriály televize Prima. Osudy hrdinů rodinné ságy Cesty domů III dospějí ke svému konci, některé vztahy přetrvají, jiné se vytratí do ztracena, ale vzniknou i vztahy nové. Do děje se vrátí i jedna staronová postava – policista Tomáš Hlaváček, kterého hraje Martin Písařík. V závěrečné řadě seriálu Všechny moje lásky pak bude gradovat hledání osudového muže Marie Svobodové (Veronika Žilková). Najde Marie už konečně toho pravého?

 

Páteční večery na hlavním kanálu budou patřit českým filmovým premiérám. V podzimním vysílání si najde prostor například úspěšná pohádka Sedmero krkavců, komedie Hodinový manžel, Vybíjená, Andílek na nervy, Zejtra napořád či detektivní thriller Raluca.

 

Pro diváky Primy COOL je na Halloweena připravena exkluzivní premiéra nejtemnějšího cool thrilleru Petra Jákla Ghoul, který nabídne opravdu mrazivou podívanou. Ze seriálových novinek se diváci dočkají scifi série Almost Human, která diváky přenese v čase do roku 2048. Těšit se ale mohou i na premiérové řady seriálů, jako jsou Živí mrtví, Námořní vyšetřovací služba LA. Chybět nebudou ani kultovní seriály Teorie velkého třesku a Simpsonovi či pořady pro milovníky aut a motorek Autosalon, Moto cestou necestou či Top Gear s Jeremy Clarksonem.

 

Prima LOVE potěší diváky hned dvěma seriálovými nováčky Bez hranic a Rush. Těšit se ale mohou i na premiérovou řadu detektivního seriálu Castle na zabití a spoustu filmů, mezi nimiž budou například Titanic, Střihoruký Edward, Marie Antoinetta, Vdaná snoubenka, Vzpomínky na Afriku nebo Přístav naděje. Novinkou bude lifestylový týdeník NEW LOOK, jehož hlavním motivem bude proměna televizní divačky. Moderátorka pořadu Eva Decastelo předvede, že každá žena je krásná, jen některé potřebují svou krásu objevit za pomoci týmu profesionálů.

 

Dokumentární kanál Prima ZOOM i na podzim uvede dvakrát více premiér. Na obrazovku tak přijdou premiérové dokumenty a pokračování oblíbených seriálů, jako jsou Vetřelci dávnověku VI, Svět ve válce, Touha po poznání, Žena na konci světa III, Pěšky po Evropě II, Velké vlakové putování II či Nezkrotná příroda.

 

Na podzimní sezonu připravila TV Prima ve spolupráci s exkluzivním partnerem, společností Geewa, pro své diváky a fanoušky unikátní vědomostní hru Prima Kvízy. Jednoduchá aplikace prověří znalosti kohokoliv a umožní je poměřit třeba i s tvářemi Primy, jako například se Zdeňkem Pohlreichem, Liborem Boučkem nebo Jakubem Prachařem.

 

Marie Fianová




Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TOPlist