Den otevřených dveří v Českém rozhlase 15. října

Český rozhlas

Pro všechny návštěvníky se v sobotu 15. října otevřou dveře rozhlasového komplexu v Praze. Pestrý program bude připraven uvnitř budovy i v jejím okolí. Těšit se můžete na rozhlasové zákoutí, speciální vysílání i hudební vystoupení.
Z důvodu zvýšení bezpečnosti budou všichni příchozí procházet bezpečnostními rámy.

 

 


 

Rozhlasovou budovou vás provede průvodce s odborným výkladem o historii i současnosti vysílání a rozhlasové budovy. Skupinky návštěvníků budou vyrážet na trasu po deseti minutách. První začne v Římské ulici 13 v 9 hodin, poslední je naplánována na 17 hodin.

 

Pro všechny je připravena prohlídka vysílacích studií, setkání s lidmi, kteří vysílání připravují, návštěva přenosových vozů a řada dalších programů. Představí se všechny stanice Českého rozhlasu i různá umělecká tělesa.

 

Navštívit můžete i Galerii Vinohradská 12, kde najdete výstavu historických rozhlasových přijímačů a celou řadu zajímavostí z historie rozhlasového vysílání. Aktuální výstava vám představí 85. výročí založení pražské ZOO.

 

Scéna v Balbínově ulici
Kromě návštěvy rozhlasových budov bude pro vás připravena řada doprovodných programů na otevřené scéně v Balbínově ulici, navštívit můžete i pojízdné vysílací studio Radiožurnálu R-stream, otevřena bude prodejna Radioservisu, rozhlasová jídelna a další.

 




Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TOPlist