VOYO.cz – archiv pořadů TV Nova

VOYO.cz

Voyo.cz je online TV video archiv pořadů české komerční televize Nova. Donedávna byl tento TV archiv zdarma. Aktuálně je přístup k odvysílaným pořadům (celé epizody) i k prémiovému obsahu zpoplatněn. Tento online archiv TV Nova naleznete na adrese www.voyo.nova.cz

 

 

 

Mezí nejoblíbenější videa na Voyo.cz patří seriál Ulice, Ordinace v růžové zahradě, Výměna manželek, Babicovy dobroty, Víkend, Střepiny, Rady ptáka Loskutáka, Expozitura, Okresní přebor, Helena, Comeback, Kriminálka Anděl, …

 

Voyo.cz to jsou seriály TV Nova, televizní pořady i sportovní přenosy Nova Sport. Jedná se o videoportál s originální nabídkou filmů a seriálů. Zprávy, sport, živé vysílání.

 

V rámci předplatného mají diváci Voyo.cz k dispozici i živé vysílání televize Nova a její archiv. Uživatelé mají navíc možnost si s předstihem přehrát epizody oblíbených seriálů dříve, než se objeví na obrazovce.

 

Díky předplatnému sledujete všechny videa bez reklam. Využít můžete zkušebních 7 dní, kdy je předplatné bezplatné. Ale pozor, pak se nezapomeňte odhlásit, jinak vám bude započten další měsíc.

 

Předplatné na Voyo.cz můžete uhradit pomocí prémiových SMS, pomocí platební karty, bankovním převodem, platbu na terminálech Sazky i České pošty.

 

Televize Nova spustila také aplikaci do iPhonů a iPadů, která zpřístupní obsah videoarchivu voyo.cz do těchto mobilních zařízení. Aplikace VOYO je na App Store ke stažení zdarma.

 

Obdobou Voyo.cz pro Slovenskou republiku je Voyo.sk, které spadá pod televizi Markíza.

 

Obdobou archívu vysílání televize Nova je Primaplay.cz televize FTV Prima a iVysílání České televize. Na rozdíl od Voyo.cz jsou ale zdarma.

 




TOPlist